Medium Marjolein Koopman


Schrijf hier jouw ervaring over een consult, huiskameravond of cursus.

Hier volgen de nieuwe berichten.

Vanaf 2015 tot 2019 scrol naar beneden!!

19 juli 2019

Ik had een telefoongesprek met jou omdat ik even vast zat.

Jij gaf mij goed tips over hoe en wat nu verder en zeker ook veel bevestiging waar ik veel mee kan.

plotseling begin je over mijn vader in "de andere wereld"zei je.

Alles klopte over zijn ziek zijn en dat het tijd was voor hem, en over wat ik op zijn uitvaart had voorgelezen.

Dit deed mij heel veel en zeker omdat ik dit nooit verwacht had, het is namelijk pas drie weken geleden.

Wat was dit bijzonder, X liefs, N.

mei 2019

Woww dit was bijzonder!!

Ik had een reading aangevraagd bij jou en niets verder verteld. Je begon te vertellen hoe een reading met contact werkt. Ik luisterde vol aandacht en vlak daarna begon je te vertellen dat er een vrouw aanwezig was die heel erg dichtbij voelde in relatie, voelde als moeder, wat je vertelde was precies hoe mijn lieve oma was en ik zei dat mijn moeder nog leefde. Toen jij zei dat ik bij oma meer kwijt kon dan bij mijn eigen moeder en dat je daarom het gevoel had van moeder en toen snapte ik waarom jij het gevoel had van moeder.

Alles wat je zei klopte bij haar en opa die al ruim vier jaar overleden is kwam ook nog even.

Dat oma 2 weken na haar overlijden al door kwam vond ik heel bijzonder en wist niet dat het kon.

Jij legde uit dat het wel kan en ook eigenlijk onzin is en dat het ook regelmatig gebeurd bij jou.

Nou superblij natuurlijk dat ik bij jou moest zijn, dankbaar, het geeft me zeker rust te weten dat het goed met haar gaat.

Liefs 

14 maart 2019

Lieve Marjolein ik wil je bij deze nog even bedanken dat je mij en mijn man zo'n waardevol consult heb gegeven. Eindelijk vielen de kwartjes over onze overleden vader, je gaf ons boodschappen door die jij echt niet kon weten , dat gaf ons een volledig bewijs dat ze gewoon nog om ons heen zijn en dat geeft troost en vooral ook bevestiging wat we wel dachten maar soms moet je het horen.

Nou wij hebben gehoord wat we mochten horen.


super bedankt, liefs

2 januari 2019

Hallo Marjolein, Bij deze wil ik je nog een keer bedanken voor de hele fijne behandeling ( access consciousness the bars) wie ik heb gekregen van je vandaag. Het voelde heel prettig, daarna was ik erg opgelucht.

Tot volgende keer.

Nicole

3 januari 2019

Marjolein ik wil je bedanken voor de mooie jaarvoorspelling,ze was geweldig al die tijd dat ik de dingen aanvoelde en deed kregen ineens eindelijk het woordje jij maakte dat ik alles kon plaatsen, ik hoefde niets te zeggen alles wat jij zei voelde al zolang aan zoals het zou moeten zijn, alles klopte, jij maakte mijn laatste dag van het jaar tot een geweldige dag in het jaar 2018 en op naar een hoopvol geweldig jaar 2019!!!! Ikben daar zo dankbaar voor, je voorspelling was top, dank je.

Rita W.

16 januari 2015

Ik vond het heel mooi want me vader kwam door en dat gaf mij rust !!!

Anja

16 januari 2015

Gefeliciteerd met deze mooie site! Ik denk nog vaak terug aan het cadeau dat ik kreeg van mijn schoondochter Danielle en zoon Dennis.. Een reading bij jou thuis.. Je was die dag al "lastig"gevallen door een heer uit het hiernamaals, en ik was uiteraard reuze nieuwsgierig.. Alles wat je zei klopte! En ben er heel erg blij mee.. Ook een leerzame avond met jou mee, heel indrukwekkend! Ik wens je heel veel succes en nu zit ik nog krap bij kas maar als de tijden veranderen zou ik heel graag weer bij je langskomen...groetjes, liefs en dikke kus Jacqueline van Zadelhof

18 januari 2015

Lieve Marjolein, Wat is jouw website mooi geworden ! Ik wens je heel veel succes en plezier met alles wat je doet. Liefs, Leonoor xxx

18 januari 2015

Hoi Marjolein, wat een mooie site zeg ! Ik denk nog steeds hoe bijzonder ik het heb gevonden en nog steeds vind hoe jij gewoon via een foto die ik jou anderhalf jaar geleden stuurde per mail wist dat mijn lieve poes die al een week weg was toch weer terug zou komen. Je vertelde dat ze opgesloten in een schuur zat je beschreef precies de omgeving waar ik woon en dat deze mensen een weekje weg waren. Maar dat ze zondag weer thuis zouden komen,en dus ook mijn poes.

En het bijzonder gebeurde ook, Ze kwam thuis, hiervoor ben ik je nog steeds erg dankbaar.

Veel succes nog met het prachtige werk wat je doet.

Lieve groet Mirjam

01 juni 2015

Lieve Marjolein, ik wil je heel erg bedanken voor het mooie consult. Het heeft mij grote stappen verder gezet doordat je mij vele bevestigingen gaf. Ik ben je daar zeer dankbaar voor.

En mijn lieve vader dat hij ook nog even via jou een mooie duidelijk herkenbare boodschap doorgaf, toen was het consult compleet.

Liefs van "je weet wel".

07 september 2015

Beste Marjolein, bij deze wil ik je Super bedanken dat je mij toch de hoop gaf dat mijn huis verkocht zou worden. Je zei dat het bij de volgende kijkers zou gebeuren en dat het dan in september verkocht zou worden. Nou ECHT hoor het is verkocht van de week hebben we het gehoord. We zijn zo blij. Nogmaals Bedankt. Lieve Groetjes van Maaike X

09 september 2015

Hallo Marjolein,

Ik wil je heel hartelijk bedanken dat je mij hebt gesteund in mijn scheiding en dat je mij hoop gaf dat ik weer een nieuwe partner zou vinden. Je vertelde dat hij dichter bij zou zijn dan ik dacht en wat denk je, verliefd op de buurman. Die ik altijd wel leuk vond maar natuurlijk nooit bij stil had gestaan.

Bedankt X, je hoort zeker nog van mij. Ik hoef niet te vertellen wie ik ben want heb je vd week nog gesproken.

18 april 2016

Lieve Marjolein

Ik had een vraag over de liefde. Ik twijfelde bij iemand waar ik een date mee gehad heb. Je zei dat ik hem wel heel leuk en aantrekkelijk vond. Maar dat hij niet serieus was en zelfs de volgende afspraak zou afzeggen en dat er vervolgens een nieuwe man zou komen die misschien op het eerste gezicht niet mijn type zou zijn maar wel zijn hart op de goede plek. En zeker series zou zijn !! Nou dat alles is al na een week uitgekomen en we hebben inmiddels al een paar afspraken gehad en kunnen het heel goed met elkaar vinden.

Heel erg bedankt hiervoor.

Anoniem

24 april 2016

Lieve Marjolein,

Je helpt me al een poosje verder op mijn pad. Maar dit wil ik even delen.

Ik probeer mijn ex los te laten maar jij zei dat het misschien niet nodig is en dat het gewoon wat tijd nodig heeft voordat het weer eventueel goed komt.

Nou zei je vorige week ook dat ik hem weer tegen zou komen en je noemde zelfs de plek.

nou , niet te geloven maar op die plek kwam ik hem inderdaad van de week tegen. Mijn dag kon niet meer stuk, het voelde zo goed en zeker geen TOEVAL !!

Heel erg bedankt daarvoor, je hoort snel weer van me.

Liefs, Anoniem S.

6 juni 2016

Beste Marjolein,

Ik wilde je even bedanken en vooral doorgeven dat alles wat je zei precies zo uit is gekomen.

Je zei dat het gesprek wat ik de volgende dag zou krijgen over mijn man goed zou verlopen en dat er zelf papieren getekend zouden worden. Nou zo is het precies gegaan. Ook dat ze mij niet meer om zouden praten want daar was ik bang voor. Inderdaad ook dat kwam uit.

Nogmaals bedankt, wat ben jij een goed Medium zeg !!

Vriendelijke Groet Bernadette

16 juni 2016

Lieve marjolein,

Ik wilde je nog even bedanken voor het mooie consult wat ik bij jou gekregen heb in jouw praktijk.

Het was zeer de moeite waard om een uur te rijden, want je bracht me weer even in contact met mijn overleden moeder. Ik had je niets verteld en je pikte het meteen op. Je zei dat ik haar mee had genomen door aan haar te denken en ook dat ik een ketting van haar bij me had. Dat klopte inderdaad, ongelofelijk!

En alle details die je over haar en mij vertelde klopte zodat ik weer wat meer rust kreeg en nu heb met het verlies van mijn moeder.

Nogmaals heel erg bedankt, je hebt een fantastische gave.

lieve groetjes, Marian.

26 augustus,

Beste Marjolein,

Ik wilde je nog even heel hartelijk bedanken dat je mij weer in contact bracht met mijn overleden man. Hij is 3 weken geleden overleden. En ik mis hem zo. Jij vertelde meteen hoe hij was overleden en dat hij zo blij was dat ik er bij was en zijn hand vast hield. En hoe goed ik hem verzorgd had, wat ik natuurlijk heel normaal vond.

Wat zo bijzonder was dat jij gewoon zijn naam "Jan" noemde en zei dat hij mij een bos bloemen wilde geven omdat er net een belangrijke datum was geweest. Dat klopte precies want ik was vorige week jarig. Ik moest erg huilen maar ook van blijdschap te weten dat Jan gewoon nog om mij heen is.

Heel Hartelijk dank nogmaals, je bent een bijzonder Medium,

Mevr. Groten.

30 November,

Lieve Marjolein,

Ik wil je bij deze even bedanken dat je mij een half jaar geleden zoveel steun hebt gegeven tijdens het verwerken van mijn scheiding met mijn man. Jij zei dat het weer goed zou komen en dat we zelfs weer samen gingen wonen ( hij woonde namelijk meteen al ergens anders).

Ik wilde dat niet geloven, maar je kreeg toch echt gelijk je had dit prima aangevoeld. We wonen inderdaad weer samen en zijn het weer aan het opbouwen. Ik ben weer heel gelukkig samen met mijn man en veel geleerd zoals jij ook al zei!!!

Nogmaals bedankt,

Lieve Groet, Esther.

01 December,

Hai Marjolein.

Jeetje wat ben je toch een goed Medium. Je hebt mij al vaker geholpen en dingen voorspeld over de ware liefde die ik tegen zou komen. En dat kwam ook uit. Nu afgelopen dinsdag weer bij je geweest en je zei dat we wilde gaan samenwonen en dat we snel een huisje zouden vinden. Dat we zelfs al snel zouden gaan kijken. Nou je zal het niet geloven maar we kregen gisteren het bericht dat we vrijdag een huisje mogen gaan bezichtigen, yehhh, we zijn zooo blij.

Bedankt en ik kom zeker gauw weer bij je.

Liefs, je afspraak van dinsdag 29 nov

19 Januari,2017

Dear Marjolein,

Today I have visited Marjolein and I had a great experience. All session was in English. Marjolein is Lady

who is down to earth and very gifted. She has a friendly approach.

It was a nice confirming session. Beautiful settings and positive place.

Thanks again.

Gunes.

01 Maart 2017

Op deze mooie zonnige 1e Maart heb ik een heerlijke Bars sessie behandeling mogen ontvangen van de lieve Marjolein Koopman.

Heel rustgevend en bijzonder!

Dank je Lief!!

Lily Spencer

02 Maart,2017

Ik heb gisterochtend een Bars sessie ontvangen. Wauw dat was heel bijzonder. Ik ging er een beetje sceptisch in. ik ben overtuigd. Er kwam veel los, tevens veel duidelijk geworden.

's Nachts een boodschap ontvangen in mijn droom. Kortom het was bijzonder.

Dank je wel lieve Marjolein

Mandy W.

21 april 2017

wauw wat ben jij een liefdevolle vrouw.

je hebt me zoveel verder geholpen. Helaas is mijn man op een vreselijke manier om het leven gekomen. Maar jij wist het precies op een zachte liefdevolle manier over te brengen, maar wel zodat ik genoeg bewijs had dat het mijn lieve man en vader van mijn nog zo jonge kindjes is.

De bevestiging en vele bewijzen geeft mij steun en weet ik nu zeker dat hij om me ons heen is.

Bedankt lieve Marjolein, X

18 mei 2017

Marjolein heeft mij een goed en enthousiaste reading gegeven. 

Eigenlijk precies wat ik nodig had !!

Groeten, Don

19 juli 2017

Vanmorgen bij Marjolein geweest voor een Bars sessie. Wat een rustig, goede energie bij een

liefdevolle vrouw.

Zalig om te ervaren en weer dingen mogen los laten maar ook duidelijk worden.

Danuta 

22 januari 2018

Lieve Marjolein, je zei in een consult dat er binnen een korte tijd veel vooruitgang en positieve dingen zouden komen.

Nou nog geen week later begon het al!! We hebben bericht van de makelaar gehad dat we woensdag een huisje mogen bekijken en dat we waarschijnlijk onze flat kwijt kunnen raken zonder restschuld.

Hoe fantastisch zou dat zijn!! En eindelijk van de buren verlost die ons al zo lang treiteren.

Nog wel erg onrustig in mijn hoofd en last met slapen. Maar ik kom ook gauw weer voor een Bars sessie.

Liefs, je weet wel Hi Hi 

15 mei 2018

Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden en je Bars sessies heb mogen ontvangen.

Na 1 sessie kreeg ik al rust in mijn hoofd. Bij de tweede heb ik veel emoties en blokkades weg mogen doen en teruggeven aan die persoon!! En na de derde sessie kon ik weer met het licht uit slapen.

En nu na de vierde sessie gebruik ik gewoon geen slaappillen meer voor mijn angst om te gaan slapen. Je bent echt mijn reddende engel nadat ik al naar zoveel therapeuten was geweest.

Bedankt lieve Marjolein,

liefs, M... 

21 mei 2018

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken dat je een contact met mijn vader hebt gemaakt voor mijn moeder, die pas 2 maanden geleden is overleden. Hij kwam luidt en duidelijk door en met details die jij echt niet kon weten, tranen van verdriet dat hij niet meer is, maar tranen van geluk om de bevestiging dat hij toch nog om ons heen is.

Super bedankt XX

Groetjes

21 mei 2018

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken dat je een contact met mijn vader hebt gemaakt voor mijn moeder, die pas 2 maanden geleden is overleden. Hij kwam luidt en duidelijk door en met details die jij echt niet kon weten, tranen van verdriet dat hij niet meer is, maar tranen van geluk om de bevestiging dat hij toch nog om ons heen is.

Super bedankt XX

Groetjes

Vraag om meer informatie​

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible